Wie ben ik?

Welkom bij The Neon Bus, waar passie en expertise samenkomen om jouw merk tot leven te brengen. Ik ben Roel, een gedreven professional met een unieke mix van ervaring in digitale marketing, branding en content creatie. De naam “The Neon Bus” is ontstaan uit mijn liefde voor de iconische hippie Bus. Het LED-logo dat ik heb ontworpen, symboliseert de levendigheid en creativiteit die ik in elk project breng.

Mijn benadering

Mijn werk is verre van standaard. Ik geloof in flexibiliteit, maatwerk en het leveren van kwaliteit zonder de hoge overheadkosten van grote bureaus. Door nauw samen te werken met mijn klanten, lever ik niet alleen wat ze nodig hebben, maar ook wat ze niet wisten dat ze nodig hadden.

Vaardigheden en tools

Met een breed scala aan vaardigheden en moderne technologie creëer ik impactvolle content en strategische oplossingen die resultaat leveren. Of het nu gaat om het beheren van social media kanalen, het ontwikkelen van krachtige merkstrategieën, of het bouwen van gebruiksvriendelijke websites, alles wat ik doe, is gericht op groei en succes. Ik beschik over een uitgebreide collectie aan professionele apparatuur en software om elk aspect van jouw project perfect uit te voeren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website, een opvallende banner, een meeslepende video of iets anders, ik heb de tools en vaardigheden in huis om je te helpen

Ervaring en aanpak

Ik heb samengewerkt met enkele van de meest gerenommeerde merken, waarbij ik hun online aanwezigheid en merkidentiteit heb versterkt. Elke samenwerking is voor mij een kans om te leren en te innoveren, en ik neem die uitdaging met beide handen aan. En mocht een project extra expertise vereisen, dan kan ik rekenen op een breed netwerk van professionals die klaarstaan om bij te springen.

Waarom The Neon Bus?

Ik sta voor creativiteit, betrouwbaarheid en een klantgerichte aanpak. Mijn doel is niet alleen om je doelen te bereiken, maar om je verwachtingen te overtreffen. Met oog voor detail en een passie voor perfectie, zorg ik ervoor dat jouw merk niet alleen gezien wordt, maar ook onthouden wordt.

Looking for more services?

“De marketing van The Neon Bus is fantastisch! Dankzij Roel heb ik meer volgers, naambekendheid, klanten en een duidelijke toekomstvisie. Prachtige foto’s en begeleiding op alle fronten, van website tot social media en meer. Bedankt!”

Lien Six

Zaakvoerder – Katteljee