Mijn diensten

Social media management

Effectief social media management gaat verder dan alleen posten. Het draait om het strategisch inzetten van platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, en TikTok om maximale betrokkenheid te creëren en jouw merk te versterken. Ik zorg voor een consistente en inclusieve aanpak, gericht op groei en resultaten voor iedereen. Van het plannen en creëren van diverse content tot het monitoren van prestaties en optimaliseren van campagnes, alles wordt aangepast aan jouw unieke doelen.

Branding en marketing

Sterke branding en marketing zijn essentieel om jouw merk te laten opvallen in een concurrerende markt. Ik ontwikkel doordachte strategieën die niet alleen je merkidentiteit versterken, maar ook resoneren met een diverse doelgroep. Of het nu gaat om het ontwerpen van logo’s, het creëren van campagnes, of het optimaliseren van jouw merkstrategie, ik bied op maat gemaakte oplossingen die jouw bedrijfsdoelen ondersteunen en tegelijkertijd gelijkheid en inclusie bevorderen.

Content creatie

Content is koning, maar alleen als het relevant en van hoge kwaliteit is. Ik bied complete content creatie diensten, van visueel verbluffende fotografie en videografie tot krachtige copywriting en infographics. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en technologieën, zorg ik ervoor dat jouw content niet alleen opvalt, maar ook effectief is in het aantrekken en engageren van een diverse en inclusieve doelgroep.

Professionele websites

Een website is vaak het eerste contactpunt met potentiële klanten, en daarom moet deze zowel gebruiksvriendelijk als aantrekkelijk zijn. Ik ontwerp en bouw maatwerk websites die perfect aansluiten bij jouw merk en doelstellingen, met een focus op diversiteit en toegankelijkheid. Met responsief design, snelheid en gebruiksvriendelijkheid zorg ik ervoor dat jouw website niet alleen goed oogt, maar ook optimaal presteert op alle apparaten en toegankelijk is voor iedereen.

In-House Sales Training
Roel
Creative digital strategist & Content innovator

Extra diensten

Fotografie

Elke foto vertelt een verhaal. Met geavanceerde apparatuur en uitgebreide kennis van visuele compositie leg ik beelden vast die de essentie van je merk vastleggen. Of het nu gaat om productfotografie, bedrijfsportretten of evenementen, mijn werk zorgt ervoor dat jouw boodschap helder en aantrekkelijk overkomt. Dankzij mijn drone-materiaal kan ik ook luchtfoto’s en video’s maken die een unieke perspectief bieden.

Video

Video is een krachtig middel om je publiek te bereiken. Met ervaring in videoproductie, van concept tot post-productie, creëer ik visuele verhalen die impact hebben. Met hoogwaardige apparatuur, waaronder drones, breng ik je merk op innovatieve manieren tot leven. Of het nu gaat om promotievideo’s, klantgetuigenissen of bedrijfsvideo’s, ik lever video’s die zowel visueel als inhoudelijk sterk zijn.

Google

Gebruik de kracht van Google-tools om je online zichtbaarheid te maximaliseren. Of het nu gaat om SEO, advertenties, of analytische inzichten, ik implementeer strategieën die gericht zijn op het behalen van meetbare resultaten en het vergroten van je online aanwezigheid.

WordPress

Een gebruiksvriendelijke, responsieve website is cruciaal in de huidige digitale wereld. Ik ontwerp en ontwikkel maatwerk websites die zowel visueel aantrekkelijk als technisch geoptimaliseerd zijn. Deze sites presteren goed op alle apparaten en weerspiegelen je merk op een professionele manier. Daarnaast zorg ik ervoor dat je website SEO-vriendelijk is en optimaal presteert.

Socials

Sociale media zijn essentieel voor moderne merkcommunicatie. Van Facebook en Instagram tot LinkedIn, ik zorg ervoor dat jouw merk consistent en effectief aanwezig is op alle relevante platforms. Met strategieën die gericht zijn op groei en engagement, optimaliseer ik je online aanwezigheid voor maximale impact.

Podcast

Podcasts zijn een unieke manier om je merkverhaal te vertellen. Met professionele opname- en bewerkingstechnieken creëer ik podcasts die niet alleen informatief zijn, maar ook boeiend en inspirerend. Ik begeleid je door het hele proces, van conceptontwikkeling tot publicatie.

Stickers en 3D Printing

Ik bied ook gepersonaliseerde stickers en 3D-geprinte objecten die je merk een extra dimensie geven. Met een professionele printer en 3D-printer kan ik op maat gemaakte oplossingen bieden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

POS materiaal

Point-of-sale materiaal is essentieel voor fysieke merkcommunicatie. Ik ontwerp en selecteer POS-materiaal dat past bij je merk en effectief de aandacht van je klanten trekt. Of het nu gaat om banners, displays, of ander promotiemateriaal, ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Let’s Make Things Happen

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus maximus nec ut leo. Integer consectetur.

“The team at Avada Marketing Consultant is fabulous. They helped us unlock our potential online and offline. We have experienced year on year growth due to their progressive approach.”

George Anderson

Digitalbox CEO

Roel
Zaakvoerder